7. února 2012

Kuřecí s mozarellou a pestem.

Tenhle receptík jsem nafotila už v létě. Ale kuřecí si dopřáváme nejen venku na grilu, ale i doma na pánvi. :-)
Použila jsem pesto, které se obvykle používá na těstoviny. Výsledek?
Jídlo které nejen lahodí oku, ale i nosu a navíc má báječnou chuť. Dobrou chuť i vám! :-)

Potřebujete: Kuřecí prsíčka,mozarellu,rajčata a pesto



Kuřecí prsíčka jsem rozřízla na dvě poloviny a ponechala je v marinádě z oleje,soli a česneku. Zhruba po hodině marinování jsem je opekla na grilu z obou stran.


Každý kousek jsem potřela dvěmi lžičkami pesta.


Na něj jsem položila kolečka rajčete.


Úplně navrch přišla kolečka mozarelly.


Gril jsem zavřela a nechala společně vše prohřát až do té doby než se sýr roztekl. Na pánvi přikryjte vše pokličkou.

 POZOR! Nezapomeňte, že Pesto je třeba po jeho otevření zalít olejem a spotřebovat do 14 dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat