9. února 2014

Srdíčko na triku

Dnes jsme s Týnkou tvořily na tričko. Jedno triko se srdíčkem už má. Sama si teď  jednobarevné triko vybrala v obchodě. Tyrkysové prý ještě nemá. Ozdobily jsme ho srdíčkem a to hned dvěma technikami.




Na triko jsme si přichystali šablonu srdíčka.

Obkreslily jsme ji obyčejnou tužkou.

Pak jsme tvar srdíčka vyskládaly nažehlovacími kovovými flitry.

Je třeba postupovat opatrně, aby se kamínky nepohnuly, ale jak mile je žehlička lehce přižehlí už to není problém. Zatím nemám s tímto druhem kamínků zkušenost a tak jsem zvědava jak budou na triku držet.

Obrys srdíčka jsme ještě obkreslily fixou na textil. Je to fix, který je třeba nechat zaschnout a po zaschnutí zažehlit.

Po zažehlení se barevná stopa po fixu krásně nafoukne.

Týnka se musela vyfotit i se Slendermanem, kterého vyráběly včera s kamarádkou. :-)

3 komentáře:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599907093422997&set=a.489212507825790.1073741825.100002111345881&type=1&theater
    Už jsem myslela, že to nedám, neboť srdce na triko pro kluky, to asi ne. Ale nakonec jsem jedno stvořila :) A je pro Lucinku!

    OdpovědětVymazat
  2. Iveto, díky moc za všechny soutěžní úkoly. I kluci se u některých pobavili a to je dobře. Námětů je opravdu hodně a děkuji za Váš nápad to takto spojit. Přeji hodně úspěchů a někdy v budoucnu zase třeba na společné tvořící vlně.
    Díky, Ester.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ester, já moc děkuji za účast a jsem ráda, že jste si tvoření užili. Já mám tvoření s dcerkou taky moc ráda, jsou to pro nás ty nejkrásnější chvíle.
      Nápadů mám plnou hlavu, takže se budu zase někdy těšit na tvořivé setkání.
      Iveta

      Vymazat