9. srpna 2011

Levandulové zápisky

Decoupage a levandule patří zkrátka k sobě. Ubrousků s motivy levandule je velký výběr a tak stačí jen trochu fantazie a může se zdobit vše co nám přijde pod ruku. :-) Je to návod opět pro Holky v akci.

 
Budete potřebovat obyčejný zápisník s tvrdými deskami, ubrousek s motivem levandule, gelové razítko. A samozřejmě lepidlo na decoupage nebo Herkules a bílou barvu na základ.
Desky zápisníku polepte částí ubrousku, kterou by jste jinak vyhodili. Okraje zstříhněte a také přilepte do vnitřní části desek.
Po zaschnutí přetřete celý zápisník bílou akrylovou barvou.
Teď přichází na řadu ubrousek. Vystříhejte, nebo vytrhejte jednotlivé motivy a nalepte lepidlem na decoupage nebo Herkulesem na zápisník.
Volná místa můžete ozdobit pomocí gelového razítka jako já. Razítkovací barvu jsem použila také na zpatinování okrajů i celého povrchu desek.
Samozřejmě jsem ozdobila i zadní část.

2 komentáře:

  1. Ahoj Ivet, desky jsou naprosto nádherný ... budu je muset vyzkoušet. Můžu se jen zeptat, jak obarvuješ razítko? Normálně na polštářku? Díky S.

    OdpovědětVymazat
  2. Světluško, díky za návštěvu!
    Ano razítko obarvuji tak že vlastně razítkovací polštářek tupuji na něj.Ty scrapbookové podušky to umožňují, což je úžasné. :-) I.

    OdpovědětVymazat