25. března 2020

POP-UP přáníčko od Jany

Dneska jsem si užila tvoření s paní Janou Svobodovou. Setkaly jsme se jen virtuálně, protože teď to ani jinak nejde. Takových možností je teď spousta a já vám je vřele doporučuji. Právě se blíží období, kdy jsem měla  trávit čas na tvořivých dílničkách s vámi, ale všechno je jinak. Mám ale spoustu času vyzkoušet si nové věci a třeba je jednou právě vás naučit.





Co třeba pop-up přáníčko? Umíte ho? Já odedneška ano. Jana vysílala živě na svém instagramovém profilu. To vysílání tam zůstane ještě 20 hodin a tak se běžte podívat, ať víte jak na to. Tady je odkaz na Jany INSTAGRAM


Já jsem malovala akvarelovými barvami, konečně zase byla možnost je vytáhnout. Vám budou stačit bílé čtvrtky, vodovky, 1 barevná čtvrtka, štětce, nůžky, lepidlo. Jana vám ukáže jak se malují akvarelové kytičky a taky jak si poskládat čtvrtku, aby jste dosáhli toho pop-up efektu.



A pokud se zaberete do tvoření tak jako já, vypadá to na pracovním stole takhle. Namalované a vystříhané kytičky, barvy, nůžky, štětce, odstřižky a všude samá sůl. :-)
Ano, tu budete taky potřebovat.


Chcete-li, můžete si od Jany z Facebooku stáhnout moc krásné obrázky a ty do přáníčka použít, tak jako já zamilované zajíčky.


A až budete mít přáníčka hotová, určitě se Janě pochlubte. Bude mít RADOST. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat