18. září 2015

Podzimní okénko

Včera krásné letní počasí a dnes prostě podzim. Měla jsem od soboty malý restík. S kamarádkou jsme vyrazily do lesa na nějaké ty přírodniny. Potřebovaly jsme si hlavně pokecat, ale při té příležitosti nám spoustu věcí padlo do oka. Původně bylo v plánu, že ještě ten týž den vyrobíme dekorace, podle inspirace na internetu (přikládám ji v dolní části příspěvku), ale jak jsme doma sedly ke kafi už se nám do tvoření nechtělo. Tím vznikla naše týdenní výzva. :-)

Musím říct, že sběr přírodnin byl mnohem příjemnější než samotná výroba. Základ z klacíků mi tedy dal velmi zabrat. Potvora kroutil se jak živý, ale pak jsem ho pomocí tavné pistole, provázků a drátků spoutala a začalo se zdobit.



Březové větvičky, šípky, hloh, dřišťál, suchá tráva, šišky, žaludy. Pak přišlo na řadu pár nepřírodních věcí. Nějaké ty umělé listy, ptáčci - trochu opelíchaní, koupená peříčka a samozřejmě něco z mojí dílny.




Tyhle dýně jsem už loni prodávala na trhu a až nyní je nabízím vám k prodeji. Jsou jednoduché nebo 3D. Ty mám raději. V té spodní je drážka, do které se dá hezky vlepit špejle a když je ozdobím lístkem také z překližky připadají mi noooo až neskutečně krásné. :-)

http://www.fler.cz/zbozi/dyne-dvojita-6650598


A představte si kam, že jsem tu nádheru pověsila, na dveře naší dílny. Vždyť těmito dveřmi s manželem oba projdeme denně tolikrát. Tak proč si je neudělat hezké. ;-)



A tady je ta slibovaná inspirace z internetu. Tak hurá na přírodniny do lesa a pamatujte není důležité co nasbíráte, ale s kým. :-)


4 komentáře:

  1. Ivetko, to je moc hezký nápad, asi ho použiju do pergoly, děkuji!
    Moc se mi líbí i tvé sovičky!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ivet - díky moc za inspiraci - okénko vypadá naprosto luxusně!! Moc se povedlo! :)
    Přeji krásný víkend, Renča

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná okénka jako dekorace. Děkuji za inspiraci,určitě také něco podobného zkusím.
    Krásný den. Jana Č.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivetko,
      dekorace je velmi povedená. Děkuji za inspiraci. Koukala jsem i na jiné příspěvky, je zde u Vás moc, moc příjemně.
      Katka

      Vymazat