6. ledna 2013

Tři králové


Dnešní den byl pro mne jako pro ostatní Tříkrálový. Navíc jsem s takovými třemi králi obcházela naši ves a aby bylo co rozdávat vyrobili jsme s manželem malá děkovací přáníčka.
Stačilo vyřezat pár malých filcových čtyřlístků.
K nim vytisknout malé kartičky a ty opatřit lepítky.
Pak vše spojit dohromady a to spolu s kolegyňkou celkem 100x.
Potom už jen vyrazit s dalšími patnácti človíčky mezi domy v naší obci a zapomenout si foťák. :-)
Poslední fotka je tedy focena mobilem a moc mě mrzí, že jsem nezachytila i tu Baltazarovu kometku. :-) Lidé u nás na vsi byli úžasní a děti si odnesly spoustu sladkostí a korunek , které poslouží dobré věci.  

5 komentářů:

  1. Krásné jste to vyrobili. U nás jsem letos žádné tři krále neviděla. Je dobře, že se alespoň někde ta tradice udržuje. Chválím....:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne, škoda, že v našom okolí nič podobné nefunguje...

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná přáníčka a pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
  4. Certain systems, such as the Martingale, described below, are extraordinarily dangerous, because of|as a result of} the worst-case state of affairs may even 더킹카지노 see the participant chasing losses with ever-bigger bets until they run out of money. The payout for this bet if the chosen quantity wins is 392 chips, in the case of a $1000 straight-up most, $40,000 bet, a payout of $392,000. The participant's wagered forty chips, as with all winning bets in roulette, are still their property and in the absence of a request to the contrary are left as much as} presumably win once more on the following spin. There are different quantity sequence in roulette that have special names hooked up to them. Most generally these bets are recognized as|often known as} "the French bets" and every covers a piece of the wheel. For the sake of accuracy, zero spiel, although defined below, is not a French bet, it is extra accurately "the German bet".

    OdpovědětVymazat