14. září 2014

Podzimní girlanda - návod

Celý víkend prší, nálada buď spát nebo tvořit. Však vy víte jakou variantu jsem si vybrala i když ta první je taky hodně lákavá. :-)
Minulý týden jsem dala do prodeje sadu podzimních výřezů na výrobu girlandy a teď jsem se rozhodla, že vám nafotím, jak si takové výřezy nazdobit.




Sada obsahuje celkem 6 vlaječek, 6 písmen, 3 listy, 2 houby a malou skládačku sovy, která se skládá ze 7 dílků. Tedy celkem 24 dílů.

Vystřihla jsem si 6 trojúhelníků velikosti vlaječek z moc hezkých scrapbookových papírů. Dovezla jsem si je jednou z veletrhu v Německu.

Papírové trojúhelníky jsem nalepila na překližkové základy a pomocí houbičky a tmavé akrylové barvy jsem jim "zamazala" hrany.

Místo kde je připravený otvor jsem propíchla z přední strany špejlí, aby byli dírky hezky začištěné.

Houbičky jsem natřela akrylkami, puntíky udělala špejlí namočenou v bílé barvě, některé části jsem nechala přírodní, tak jako písmenka.

Listy jsem natřela hodně řídkými barvami, aby dostatečně prosvítalo žilkování.

Všechny díly sovičky jsem také nabarvila akrylkami, zašpinila hrany a pak teprve slepila.

Pak už zbývalo protáhnout stuhu, asi 1 metr dlouhou a na koncích udělat očka k zavěšení. 
A z té samé stuhy jsem ještě vytvořila mašličky a přilepila je na vlaečky.

Raději bych byla, aby stále svítilo sluníčko a léto nikdy neskončilo. Podzim si proto zpříjemňuji spoustou dekorací a květin. A co vy? Taky si podzim užíváte nebo se rovnou pouštíte do vánočního tvoření?





1 komentář:

  1. Ivetko, právě jsem si objednala:o)).už mám jaro a podzim se mi taky moc líbí..tak se budu těšit...jsi šikulka..přeji krásné dny..Inka

    OdpovědětVymazat