31. července 2013

Mušličky z OYUMARU

 Vyrobit si vlastní formu je velmi snadné. Báječná hmota OYUMARU je jeden velký zázrak. Můžete ji znovu a znovu pomocí teplé vody měnit na jiné a jiné formy.

Při práci s OYUMARU je třeba pracovat trochu rychleji. Přichystejte si tedy misku v které budete mít horkou vodu a předmět, který chcete do hmoty otisknout. Vůbec nezáleží na tom, jakou barvu OYUMARU na formu použijete.



Ohřála jsem si vodu v rychlovarné konvici nalila ji do misky a hned vhodila OYUMARU. Voda by měla být teplá minimálně 80°C


Po dvou třech minutkách vám hmota změkne, vyndejte ji a zpracujte v ruce. Vytvořte si placičku a do té vtlačte předmět. Jak vidíte na fotce. Vtlačovala jsem mušličku tak, že jsem ji rozmáčkla. Hmota možná byla ještě trochu tužší a mohla jsem ji ve vodě nechat trochu déle.


Hmotu můžete použít kolikrát chcete a pak ji jednoduše opět ponořit do teplé vody a vytvořit si formu novou.


Do hmoty jsem zatlačila malou kuličku Fima a lehce pak vyjmula krásnou mušličku.


Mušličky jsem nakonec vytvořila ještě ze zbytku světle modrého a tmavě modrého Fima, které jsem promíchala mezi sebou. Obojí jsem před upečením přetřela pudry na polymery Perfect Pearls.

3 komentáře:

  1. Zajímavá novinka. Tedy alespoň pro mě. Díky za tip.
    Já s blogem teprve začínám. Ráda bych tě pozvala. Třeba ti padne do oka ;) Budu ráda za návštěvu a zapojení do soutěže. Právě na něm probíhá hra o náušnice z FIMA. Kreativně s Ladybird
    Tvůj blog budu sledovat.

    OdpovědětVymazat