27. března 2011

Štěbetálci mají úspěch.

Ptáčky na kolíčku ze scrapbookových papírů jsem vyráběla už loňské jaro. Docela dost jsem jich prodala na Fleru. Ještě někteří čekají na vylétnutí z hnízdečka. Podívejte - JARNÍ PTÁČATA Tady se jich také všimla i redaktorka internetových stránek - http://www.svet-bydleni.cz/a požádal mě o zveřejnění. Celý článek si můžete prohlédnout tady - Inspirace pro jarní dekorace bytu či domu Píše se v něm také o inchových obrázcích.





I tuto zimu se ptáčci proletěli. Zabalila jsem je do krabičky a tu , už v prosinci odeslala do redakce časopisu Dekor. Vrátili se s přibalenými dárečky a 8. února mi Petr koupil jarní číslo časopisu. Položil ho přede mne a sledoval , co se bude dít. Neskutečná radost a dokonce i slzičky, když jsem uviděla tu nádheru v časopisu.
Ptáčci tak krásně nafocení a celá dvoustrana patří jenom jim :-)

4 komentáře:

  1. ano ano tieto vtaciky som obdovivala aj ja v Decor-e.....:) su nadherne ...

    OdpovědětVymazat
  2. Každou chvíli vyjde další číslo Dekoru, sice tam nebude nic odemne, ale i tak se mooooc těším! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry vecer, minuly rok som si zobrala od Vas inspiraciu, a s detmi sme vytvorili zapichy s ich tvarom k bylinkam. Dakujem za inspiraciu, a este vela vybornych napadov prajem. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      děkuji za hezkou zprávu. Zápichy k bylinkám ve tvaru ptáčka jsou moc dobrý nápad. Děkuji tedy za inspiraci já vám. :-) Kdyby jste měla fotografii tak by za ni byla moc ráda. Pokud máte pošlete mi ji prosím na ivetule@seznam.cz
      Iveta

      Vymazat