25. dubna 2011

ZOO Plzeň

Do plzeňské zoo jezdíme každé jaro. Protože je to naše nejbližší zoologická zahrada a protože ji máme prostě rádi. Každý rok v ní přibude spoustu nových zvířátek, nějaký ten areál a atrakce pro děti. Zoologická zahrada je každým rokem krásnější a krásnější a pokud si jí chcete užít, musíte v ní strávit celý den. Tak moc je v ní k vidění.
Krásný Dinopark, kde si  dinosaurů užijete opravdu dosytosti. Děti tu mají krásné hřiště a fotek tu naděláte že vám nebude paměť ve foťáku stačit :-) Všechny ty potvůrky si můžete osahat, okouknout je ve 3D kině.



K zvířátkům tu budete mít tak blízko, že si je vaše děti budou chtít odnést všechny domů. Už druhým rokem tu mají také žirafy. Hrochy v novém areálu. Noční svět...




Ukázka sokolnictví je příjemným odpočinkem po tolika krocích. Moderátor je úžasný a nejen , že se něco zajímavého dozvíte, také se zasmějete. Zrovna tak si můžete vychutnat krmení tučňáků a šimpanzů s poučným výkladem.



Květin a keřů je tu nespočet. Vrcholem všeho je krásná Japonská zahrada. Teď na jaře kvete spousta azalek a rododendronů.


Na MAPĚ.

1 komentář:

  1. Projela jsem většinu ZOO v ČR a musím říct, že plzeňská ZOO patří mezi mé nejoblíbenější. Ještě bych tam přidala ZOO v Praze a tu v Jihlavě, ta je taky moc fajn!

    OdpovědětVymazat