12. dubna 2012

Jak jsem si udělala radost

V pátek 30.3. jsme se s kamarádkou vypravily do Prahy na výstavu Kretivity. Monika Brýdová pořádá tuhle výstavu už několik let, vždy na jaře a na podzim. Pro nás tvořivce je to ráj na zemi.  Díky skvělé organizaci a dobrému výběru vystavovatelů si užijete nejen nakupování, ale také si za pár korun bezvadně zatvoříte. A navíc, co je pro mne snad nejdůležitější, se tu setkáte se spoustou prima lidiček. Jako já se setkala s Romanou. S Romanou, kterou znám z Fleru, kterou jsem potkala loni v létě na jarmarku v Třeboni. S Romanou, která vyrábí překrásné panenky.

Panenky z Dubče. Foto Monika Brýdová.

Možná ji znáte z Blogu, kde nás často překvapuje stále krásnějšími a romantičtějšími panenkami. Že se jen při pohledu každá z nás musí vrátit do času, kdy jsme byly malé holčičky a nejraději by jsme všechny ty krásné panenky pochovaly a vozily v kočárku. :-)
Romana vymyslela bezvadnou věc pro nás tvořilky. Připravuje sady na výrobu panenek. Koupíte si sáček a v něm máte všechno potřebné. Díky fotopostupu pak vám pod rukama vznikne velká nádhera.
Tohle je  náš andílek pro štěstí. A už máme nastříhnuto na dalšího, protože jsme doma dvě holky a každá chceme toho svého. :-)

2 komentáře:

  1. Ivetko, chápu tvoje nadšení. Mám tu čest osobně znát pár blogerek, jsou to báječné, šikovné a skvělé ženské!
    Jsme v dobré společnosti.
    Měj se, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. O výstavě jsem nevěděla a moc mě to mrzí. I já chápu tvé nadšení...já neumím šít, tak se jen kochám tou krásou.

    OdpovědětVymazat