9. dubna 2012

Budky - losování soutěže

29. března jsem zveřejnila návod na výrobu malých kartonových budek. Spolu s ním jsem vyhlásila i malou soutěž, do které se mohl zapojit každý kdo si budku vyrobí, vyfotí ji a pošle mi její fotku.
Dorazilo pouhých 5 příspěvků. Vím jistě, že budek bylo vyrobeno daleko víc. Například na našem jarmarku si budku vyrobilo 15 dětiček, ale ani jedna maminka svému dítěti fotku do soutěže neposlala. :-( I tak mám radost, že si dětičky zatvořily a můžu vám některé z budek ukázat, protože jsem si je nafotila já.

Nesoutěžní foto budek z tvořivé dílničky v Hořovicích.
A následující fotografie jsou soutěžní, tedy ty z kterých se losovalo.



.
1. Sada budek od paní Zuzanky, která je ze Slovenska.
2. Paní Pavlínka vyrobila budku pomocí decoupage na ozdobila ji ptáčkem z překližky, který si objednala u mne v obchůdku.
3. Jitka vyráběla tuhle krásně romantickou budku spolu se svojí malou dcerkou. A podívejte se jaký krásný blog Jitka má - http://judith-for-joy.blogspot.com/
4. Květuše poslala fotku budky s ptáčkem, který se usadil na bidýlku.
5. Líba tvořila budky s dětmi na Velikonočním táboře. Tenhle příspěvek, mě opravdu moc potěšil!
A tady je dokonce malá reportáž z jejich splolečného tvoření: Papírové tvoření na Velikonočním táboře.

Všechny jména napsala moje Kristýnka na malé papírky. Poskládaly jsme je a vložily do losovacího osudí, kterým se pro dnešek stal proutěný košíček. Podle pořadí výherce oslovím a ony si budou moci vybrat barvičku z výherních sad.


1. vylosovaná byla Jitka. Jituš gratuluji! :-)
2. vylosovaná je Květuše a těším se, že se pochlubí co z vyhraného materiálku vyrobila. :-)
3. vylosovaná je Líba a vlastně i její dětičky z tábora. To mě opravdu potěšilo! :-)
A tady je ještě jednou fotografie výherních balíčků z materiálu z mého obchůdku, aby výherkyně věděly z čeho mají vybírat. A už teď vím, že soutěž to nebyla poslední, protože losování Kristýnku moc bavilo. :-)

5 komentářů:

  1. Velká gratulace!_já mám předlohu vytištěnou a již připravenou bohužel jsem nějak nestihla,ale to nevadí i tak moc děkuji za návod,stejně si jí udělám,moc se mi totiž líbí!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Mám velkou radost a dcerka bude mít zítra určitě taky. To se nám to bude krásně tvořit.
    Děkuji za soutěž a za výhru a určitě se časem pochlubím.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Ivetko ahoj, taky jsem se chtěla přihlásit, ale za prvé jsem si nebyla sebou jistá a pak taky nestíhačka, ale jinak bezva nápad. Třeba najdu odvahu příště. Ahojky a zdravím Margit

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ivetko,mám moc a moc velkou radost z výhry,jen mně mrzí,že přihlášených budek bylo tak málo,maminky a dětičky jsou šikovné,krásných budek je jistě daleko víc,jen je prostě nepřihlásily.No nevadí,příště jich bude určitě daleko víc.Děkuji Květuše

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě a za děti moc a moc děkuju. Výhru jistě využijeme na další tvoření. Už mám i zpětné vazby od maminek, které byly budkami nadšené. Děkujeme za soutěž. Líba Kremsová.

    OdpovědětVymazat